Groente Challenge

Vanaf maandag 24 januari starten we met een 500gram Groente Challenge.
Wij (alle CrossFit Human Power trainers) eten 1 week lang elke dag 500gram groenten

We dagen iedereen uit om met ons mee te doen.

Tijdens de 7 daagse groente challenge leer je om meer groenten aan je voeding toe te voegen en creëer je een gezondere leefstijl.  In groenten zitten veel vezels, vitaminen en mineralen. Tevens vallen groenten onder de categorie koolhydraten en zou je ook kunnen kijken of je door extra veel groenten te eten, andere koolhydraat houdende producten als brood, rijst, aardappels en pasta een beetje te minderen. Deze producenten vallen namelijk in een hogere glycemische index en zorgen voor hogere bloedsuikerspiegel pieken. Onopgemerkt krijgen we namelijk veel meer koolhydraten binnen dan we in de gaten hebben. Veel groenten eten vult en zorgt voor een stabielen suikerspiegel.               

Water en thee challenge

Water en thee challenge

Vanaf maandag 11 okt starten we met een challenge.
7 dagen alleen maar water of thee drinken.
Wij (alle CrossFit Human Power trainers) drinken 1 week alleen maar water of thee. We dagen iedereen uit om met ons mee te doen.
Tijdens de 7 daagse water/thee challenge ga je aan de slag met het reinigen van je lichaam. Water werkt als een natuurlijke detox en dit zal je zeker merken. Suiker, cafeïne en alcohol doen het lichaam schade en juist daarom drinken we hier even 7 dagen lang niets van. Onopgemerkt krijgen we namelijk veel meer calorieën en rotzooi binnen dan we in de gaten hebben. Water drinken is goed voor de lijn, maar ook voor de huid en je gezondheid.

Style switcher RESET
Color scheme