Success verhalen

 

CrossFit is naar mijn mening niet te vergelijken met een andere sport, misschien heeft CrossFit wel het beste van alle sporten… Je ervaart het groepsgevoel, de teamspirit of zoals wij het noemen; de Community. Het belangrijkste is: CrossFit is leuk, verslavend leuk. Het is afwisselend, intensief, spannend en uitdagend. Je treft vaak dezelfde sportgenoten die allemaal even motiverend en behulpzaam zijn als de coach. Er wordt het hardst gejuicht voor degene die als laatste aan het werk is en de kleinste overwinning wordt gevierd ( soms met taart..)  Kom gezellig een proefles doen en ervaar zelf CrossFit. Maar wees gewaarschuwd: ZEER VERSLAVEND!!!!

Lenneke Traas

Net een dropin gedaan, aanrader! Erg fijne, open sfeer, fijne ruimte, goeie trainer en een leuke groep. Bedankt!

Esther Stelwagen

Fijne box, ziet er strak uit. Dank je wel voor de Strongman training.

Suzanna Stanley

Ik heb geen succesverhaal over de kilo’s die ik ben afgevallen of de centimeters die ik ben kwijtgeraakt. Geen idee eigenlijk. Wel over Crossfit zelf. over het ‘teamgevoel’. Ik heb altijd teamsporten gedaan en had (en heb!) een hekel aan de sportschool. Maar ook met teamsport had ik altijd een haat- liefde verhouding, want je bent altijd afhankelijk van de zwakste schakel en ik kan niet zo goed omgaan met mensen die hun best niet doen.

Bij CrossFit heb je wél het teamgevoel, maar ben je niet afhankelijk van je team, omdat ieder op zijn eigen niveau sport en zijn eigen uitdaging heeft. Ik vind het supergaaf dat iedereen op zijn manier het maximale uit zichzelf haalt, dat we elkaar daarin keihard aanmoedigen en helpen.
Iets dat ik door CrossFit heb geleerd, is het trots zijn op mijn lijf. Ik wilde altijd wel een paar kilo lichter, wat dunnere benen en meer van die vrouwendingen. Sinds ik CrossFit, merk ik wat ik allemaal kan met die ‘dikke’ benen. En ontdek ik steeds weer met verbazing wat ik allemaal wél voor elkaar krijg als ik m’n best doe. Die laatste paar rep’s, die paar extra kilo’s; dan ineens is een maatje kleiner een stuk minder belangrijk...
Hartelijke groet,
Marijn Bontje

Dropped by so far to train twice during my late summer vocation in a nearby village. Absolutely love the atmosphere here with encouraging and dedicated teammates. Niche location near the station; coach super professional. I tried my first rope climbing class here. Would definetely come again next time!

Yuki Yu
More Stories
Style switcher RESET
Color scheme