Orangefit

Bij CrossFit Human Power bieden we Orangefit aan.  Dankzij de pure en 100% plantaardige ingrediënten is Fit Green niet alleen erg gezond, maar ook nog eens bijzonder lekker. Orangefit heeft alleen maar het beste voor met jouw lijf. Erwten-eiwitten zijn van nature suikervrij, vetarm en rijker aan aminozuren dan welk ander plantaardig eiwit ook. Trainers en leden maken graag gebruik van deze producten. Meer info? kom eens langs op neem een sample mee bij CrossFit Human Power.

 

Fit Green Protien

Fit Green Protein is een 100% plantaardig eiwitpoeder, gemaakt van hoogwaardige erwten-eiwitten. Fit Green Protein kent een compleet aminozuurprofiel. Dit maakt Fit Green Protein de ideale keuze voor iedereen die op een bewuste en verantwoorde wijze bouwt aan een fit en gezond lichaam.

Uitmuntende resultaten.

Fit Green Protein is een premium eiwitbron met een compleet aminozuurprofiel. Eiwitten (aminozuren) zijn de bouwstenen van onze spieren en dragen bij aan de instandhouding van spiermassa. Ze bevorderen het spierherstel en de spieropbouw na een training.

Fit Green Hero

Met Fit Green Hero maak je binnen één minuut een ontbijt, lunch, avondmaaltijd of tussendoortje en krijgt je lichaam alle voedingsstoffen binnen die het nodig heeft. Zo zorg je goed voor je lichaam, ook wanneer je weinig tijd hebt, onderweg bent of veel sport.

Makkelijk.

Je bent graag in control. Begrijpelijk. Dus zorgen we dat jij dat blijft. Eén schepje Fit Green Hero bevat precies 150 calorieën en de ideale combinatie van eiwitten, koolhydraten, vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Zo bepaal jij zélf en eenvoudig hoeveel je nodig hebt. Alleen nog water toevoegen en shaken. Geniet!

De Fitbar is your plant-based buddy met 11 gram eiwit per reep, complexe koolhydraten, omega 3 vetten en vezels. Ideaal voor onderweg, op je werk, naar school of voor of na je training.

Health on the go.

De Fitbar bevat een ideale combinatie van eiwitten, complexe koolhydraten uit fruit en noten en essentiële omega 3 vetten uit chiazaden en amandelen. De Fitbar is volledig plantaardig en gemaakt van 100% natuurlijke en biologische ingrediënten. Goed voor je lichaam en het milieu. Doordat de Fitbar geen lactose, gluten en soja bevat, is de Fitbar ook uitermate geschikt voor mensen met een lactose-, gluten- of soja intolerantie.

Fit Green Meal

Fit Green Meal Diet is een plantaardige dieetmaaltijd voor de momenten waarop gemak en resultaat tellen. Met alle voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die je nodig hebt om op een gezonde manier af te vallen. Zo vervang je eenvoudig een ontbijt, lunch, tussendoortje of avondmaaltijd.

Plantaardig en gezond afvallen.

Een uitgebalanceerde dieetmaaltijd met Eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels.  Een schepje Fit Green Meal Diet bevat precies 100 kcal. Omdat iedereen uniek is, is Fit Green Meal Diet zo ontwikkeld dat je met het bijgeleverde schepje helemaal zelf bepaalt hoeveel calorieën je tot je neemt. Gemakkelijker wordt het niet.

Style switcher RESET
Color scheme