Basic

Volg jij al onze Basic lessen?

Ben je nieuwsgierig naar Crossfit, maar vind je de stap nog net te groot?
Probeer dan eens onze Basic lessen.

De Basic lessen zijn techniektrainingen waarin je de basisbewegingen van CrossFit leert. In combinatie met een korte HIT (high intensity) training werk je ook aan je conditie door body-weight oefeningen. Iedereen die bij ons start met CrossFit, raden we aan om minimaal 4 basic trainingen te volgen. In deze lessen leer je de 9 basisoefeningen van CrossFit en wordt je bewuster van je eigen houding, de technieken en bewegingsuitslagen van de oefeningen. Dit is belangrijk om veilig te kunnen trainen tijdens de WOD (workout of the day).

CrossFit Human Power vindt het belangrijk dat wanneer je begint met trainen, je op een verantwoorde manier opbouwt en jezelf beschermt voor blessures.

De ‘basic’ is de ideale les voor mensen die met CrossFit willen beginnen! Je leert de CrossFit termen, de juiste technieken en je bouwt genoeg conditie op om mee te doen aan de reguliere lessen (WOD).

Ben je net gestart met CrossFit? benieuwd naar de betekening van de afkortingen? kijk dan ook even in ons CrossFit Woordenboek.

Aanmelden of eerst een proefles meedoen? Neem contact op via het                  Contact formulier

Style switcher RESET
Color scheme